дом Общество Кметът Георги Георгиев с поздрав за Международния ден на хората с увреждания

Кметът Георги Георгиев с поздрав за Международния ден на хората с увреждания

0
ДЯЛ

Кметът на община Нови пазар Георги Георгиев отправя поздрав по повод Международния ден на хората с увреждания – 3 декември:

„Уважаеми съграждани,
Скъпи приятели,
Приемете моите сърдечни поздрави и пожелания по случай 3-ти декември – Международния ден на хората с увреждания. Вие сте част от нашето общество и заслужавате внимание, уважение и възхищение за волята и достойнството, с които посрещате трудностите, за силния Ви дух и стремежа да направите живота си по-пълноценен и по-радостен.
Аз вярвам, че наша много важна и чисто човешка мисия е хората с увреждания да получават необходимата им подкрепа за постигане на пълноценно човешко съществуване.
Наш дълг е да облекчим трудното Ви ежедневие и да протегнем приятелска ръка с разбиране и топлота. Всички заедно трябва да търсим начини за решаване на проблемите Ви, да създаваме равни възможности за личната и професионалната Ви реализация, за да бъдете полезни на обществото и на себе си.
Пожелавам Ви повече радост и усмивки, здраве и кураж за преодоляване на предизвикателствата, които животът Ви поднася!
Честит празник!“

Георги Георгиев
кмет на община Нови пазар
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПиян шофьор падна от мост с кола, прати спътника си в болница
Следваща статияПатронажната грижа ще продължи и през 2021 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here