дом Общество Кметове на села от общината се запознаха с изискванията към пазарите за...

Кметове на села от общината се запознаха с изискванията към пазарите за животни

2
ДЯЛ

Заседание на Общинската епизоотична комисия запозна кметовете на селата в Община Шумен с изискванията към пазарите за животни. В дневния ред беше предвидено да бъде изготвен график за извършване на съвместни проверки, но такъв не беше направен, защото се оказа, че на територията на общината не се провеждат такива пазари.
Заместник кметът по здравеопазване и социална политика д-р Светлана Маркова, запозна присъстващите с доклади на организацията „Animal’s angels”, според които има сериозни проблеми във връзка с хуманното отношение към животните по пазарите.


Според кмета на село Царев брод обаче, никой от животновъдите не би се отнасял с такава жестокост към животните, които са основен доход на животновъдите.” Такова отношение могат да покажат само джамбазите, докладът е доста пресилен, а целта му е отчитане на дейност”, заяви още Стефан Живков.
За сега проверки ще бъдат направени само на нерегламентирания пазар в Шумен, който се провежда в района на Дивизията всяка събота.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия60 – годишна опита да си напазари с фалшиви пари, касиерката осуети измамата
Следваща статияПожарната в Шумен празнува! (видео и снимки)

2 КОМЕНТАРИ

  1. В Шумен се провежда в края на всеки месец пазар на летището, където се събират търговци от цялата страна и дори от съседни на нас страни. Но той се провежда в почивните дни когато контролните органи не са на работа а са само клиенти като всички !!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here