дом Други Кметовете в община Велики Преслав с увеличени заплати

Кметовете в община Велики Преслав с увеличени заплати

0
ДЯЛ

Кметове в община Велики Преслав да получават по-високи заплати от началото на годината, е решил Общинският съвет в старата столица на първото за тази година заседание.
Общинският кмет инж. Янко Йорданов вече ще се подписва срещу 2 650 лв. основно месечно трудово възнаграждение при 2 360 лв. през 2020 г. Кметовете на селата Златар, Драгоево, Троица, Кочово и Миланово ще получават по 1210 лв. при 1 100 лв. досега, а увеличението за тези на селата Мостич, Мокреш и Имренчево е от 1 045 лв. на 1 150 лв. Допълнителното възнаграждение за трудов стаж и професионален опит се запазва в размер на 1% за всяка година стаж. Кметът на общината и кметовете на кметства имат право и на допълнително възнаграждение за постигнати резултати в размер, равен на средния за администрацията, в съответствие с Вътрешните правила за работната заплата в Общинска администрация-Велики Преслав.
Предходното решение на Общински съвет-Велики Преслав за увеличение на кметските заплати е от януари миналата година.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМътна остава водата в Шумен, Велики Преслав и три села, не пийте и не гответе с нея
Следваща статияКаолиново ще е без вода цял ден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here