дом Спорт Кикбоксьорът Иван Иванов е спортист №1 за 2019 година в Шумен

Кикбоксьорът Иван Иванов е спортист №1 за 2019 година в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/Архив

Кикбоксьорът Иван Иванов е спортист №1 на 2019 година в Шумен. Той получи своя приз тази вечер от кмета Любомир Христов на специална церемония в зала „Арена Шумен“.
Втори в традиционната годишна класация остана Християн Тотев – кикбокс. Трети е Виктор Иванов – ММА.
Десетката се допълва още Цветан Урумов – киокушин карате, Никола Карастоянов – киокушин карате, Иван Иванов – киокушин, рапиристът Вичко Николов, Здравко Николов – ММА, Георги Атанасов от спортен клуб „Шуменска крепост“ и Ирене Иванова – хандбал.

Отборът на годината са състезателките по хандбал от спортен клуб „Шумен 98“.
Призът „Треньор на годината“ получи Галин Методиев – кикбокс и муай тай от спортен клуб „Шуменска крепост“.
За шеста поредна година вестник „Шуменска заря“ даде своите годишни награди. Те бяха връчени от главния редактор Пламен Георгиев. За пета поредна година една от наградите бе за старши треньорката на женския отбор по хандбал Десислава Илиева. Бяха отличени още Елина Златева – състезателка по волейбол, информатикът Румен Христов, който се оказа и много добър маратонец. Румен живее и работи в САЩ, а преди броени дни участва в Ню Йорк и в класическата дистанция постигна време 3 часа и 9 минути. Приз от медията получи и футболистът Димитър Ефтимов, който в момента играе в Англия.
Тържествената церемония бе открита с изпълнения на най-малките грации от спортен клуб „Ритмик“.
Първи под светлините на прожекторите застанаха младите спортни надежди на Шумен.

За високи спортни постижения през 2019 година бяха отличени по двама атлети до 14 години от всички спортни клубове в града.
Поздравление към присъстващите поднесе кметът Любомир Христов. Той благодари на всички спортисти и треньори за постигнатите високи успехи. Той се обърна с думи на благодарност към треньорите. “Всичко, което правите за спорта и здравето в този град заслужава дълбок поклон. Знам, че Общината е длъжник на шуменския спорт. За две години построихме зала „Арена Шумен“, която се превърна в притегателно място за спорта. Тази година се оказа много успешна за състезателите ни. Желая на всички тях много здраве и нови успехи“, заяви градоначалникът и пожела на всички весела Коледа и щастлива Нова година.
Наградата в категория „Спортист ветеран“ отиде при Каролина Николова. Специалната награда бе за спортен клуб по естетична гимнастика „Здраве“. Отличие получи и Сдружение „Сияйна зора“.
Церемонията „Спортист“ на годината се провежда за 33 година и традиционно е в навечерието на Коледа. За втори път при определяне на носителите на наградите участваха и журналисти.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМалчуганите от „Светулка“ пяха, танцуваха и сурвакаха в „Алкомет“
Следваща статияАхмед Доган: Властта е опиат за елита, липсват идеи, възможни са предсрочни избори, ако…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here