дом Общество Кейт Мидълтън отново облече тоалет на дизайнер от Велики Преслав

Кейт Мидълтън отново облече тоалет на дизайнер от Велики Преслав

0
ДЯЛ

Петър Петров е от Велики Преслав и за пореден път прави сензационен тоалет за кралска особа.
Кейт Мидълтън – херцогинята на Кеймбридж, отново облече тоалет на модния дизайнер Петър Петров от Велики Преслав, за културно събитие в Лондон. „Дейли Мейл”, „Телеграф” и още редица вестници и списания на острова писаха за Кейти и за нейната стилна визия.

„Роклята е от фино черно букле, яката е тип лястовица, копчетата са винтидж с диамантен ефект, а полата е плисирана с джобове”, обясни 36-годишният Петър Петров. Той отдавна работи за бранда „Епонин”, който прави луксозни облекла за популярни особи от цял свят. През пролетта на 2016 година младият дизайнер предложи на Кейт Мидълтън ефектен костюм, с който тя се появи на кориците на списанията. Година по-късно херцогинята блесна с шикозно манто в цвят кралско синьо, изработено отново от Петров. Сега сложи елегантна коктейлна рокля за театъра „Ноел Кауърд” в Ковънт Гардън, където отиде заедно с принц Уилям, разказа талантливият дизайнер. „Постановката, която посетиха беше за хора с психични заболявания и се спонсорира от тяхната “Кралска Фондация”, обясни той от ателието си в Кенсингтън. „Роклята е от последната наша колекция есен-зима и се прави само по поръчка, а цената е до поискване“, каза още модният корифей от старопрестолния град.
Освен за Кейти той направи и специална рокля в червено за принцеса Юджийн Йорк, внучката на Елизабет II. С шикозната пурпурна рокля дамата влезе в лондонската катедрала „Сейнт Пол“ за празника на кралицата преди две години.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНеизвестен опита да задигне монетника на кафе машина
Следваща статияВаучери раздава за Деня на потребителя ЕНЕРГО-ПРО

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here