дом Наблюдател Кауфланд, не унижавайте българите!

Кауфланд, не унижавайте българите!

0
ДЯЛ

Дали от „Кауфланд“ ще дадат реални коли на реално пълзящи!? Дали ще се само базови модели? Дали…
Не е важно. Притеснително е друго.

Прочетете коментара на Фрогнюз:

Мъже на различна възраст се влачат по пода и със сълзи на очи повтарят: Колата, колата… Те умоляват, сякаш животът им зависи от това дали ще спечелят кола. Нея я обещава реклама на веригата магазина Кауфланд. Това, което се вижда и чува в рекламния клип е стряскащо унижение не само за клиентите на магазина, но и за всички българи, които са принудени да я гледат много пъти на ден.
Купувайте от нас и ще спечелите една от трите коли, които предлагаме – провокира кампанията на мениджърите.
Стремежът към повече оборот и печалба е естествен и в основата на всеки бизнес. Разрешени са почти всички средства за привличане на вниманието, но все пак има граници, които не бива да се прекрачват. Унижението и подвеждането са част от тях.
Не се подигравайте с хората, които пазаруват и оставят в магазините ви своите пари. Уважавайте клиентите, не ги унижавайте с безумното хрумване на някакъв рекламен „експерт“ мъже да се влачат по пода с обезумели погледи и вопли… Това повече отвращава, отколкото привлича.
Компанията Кауфланд е доказала своето място на пазара. Няма нужда от подобно оскърбително подценяване на аудиторията.
Както казва известният експерт Ванс Пакард: Рекламата е изкуството да се целиш в главата, за да попаднеш в джоба. Но интелигентно.
Не само тази реклама е проблемна – много са. Къде е СЕМ обаче?
Източник: frognews.bg
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДвама работници в шуменска фирма са загинали при трудова злополука на АМ „Хемус“
Следваща статияСлънчева и топла неделя

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here