дом Общество Касовото изпълнение на бюджета на Община Шумен влиза в сесийна зала

Касовото изпълнение на бюджета на Община Шумен влиза в сесийна зала

0
ДЯЛ

37 точки съдържа дневният ред на предстоящата сесия на Общинския съвет в Шумен на 30 юли. Първите четири са питания на общински съветници.
„Важна точка е приемането на отчета за касово изпълнение на бюджета на Община Шумен към 31 декември 2019 г. Общественото обсъждане премина при проявен интерес от граждани“, съобщи след проведен Консултативен съвет председателят на ОбС инж. Красимир Минчев.
Според него е съществена и информацията за текущото изпълнение на Бюджета на Общината за първите 6 месеца на настоящата година.
„Благодарение на съзнателността на гражданите Общината е успяла да минимизира загубите и това не налага актуализация на бюджета към момента“, отчете председателят.
Разработва се Програма за развитие на туризма, която ще бъде разглеждана занапред.
Въпреки многото паметници и многото забележителности, които имаме не сме достатъчно активни, за да могат гражданите на Щумен и гостите от страната да се запознаят с ценностите в нашата община, е констатирал инж. Минчев. В този контекст набелязването на някаква стратегия е изключително важно.
Дъщерното дружество на КОЦ-Шумен ще бъде предложено да мине под ръководството на новия управител д-р Свилен Арнаудов.
Постъпила е докладна за предоставяне на всички имоти – частна и публична общинска собственост, намиращи се в урбанизираната част и в землището на с. Мадара под прякото управление на кмета.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИ актрисата Мария Григорова спечели дело за незаконно уволнение
Следваща статияЧасти от Нови пазар без вода до сряда вечерта

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here