дом Политика Кандидатът за кмет Четин Казак ще пее Химна на Шумен на...

Кандидатът за кмет Четин Казак ще пее Химна на Шумен на концерта на ДПС

0
ДЯЛ

Почетният гражданин на Шумен, певецът Мустафа Чаушев и композиторът Асен Масларски ще участват в концерт, организиран от кандидата за кмет от ДПС Четин Казак в сряда от 18.30 ч. в „Арена Шумен“. Входът е свободен.
В програмата са включени изпълнения на дъщерята на певеца Ажда, както и на попфолк изпълнителя Фики Стораро.
За първи път, пред публика, кандидат-кметът ще изпълни химна на Шумен, заедно с музиканта и композитор Асен Масларски. Той заедно със своя брат-близнак Метин са известни със своите музикални заложби в цялата страна.
„Приятели сме с Асен, който изпълнява песента в оригинала и затова той не можа да ми откаже да пеем заедно. Предизборният концерт е в моя подкрепа“, заяви Четин Казак. Това е израз на ангажираността ми към града, уточни той.
Музикалното събитие е „Шуменци пеят за Шумен“ в подкрепа на бъдещия кмет.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНови два случая на АЧС са регистрирани в Шуменско
Следваща статияБорислав Михайлов подаде оставка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here