дом Общество Камион с недекларирана дървесина засякоха инспектори на СИДП

Камион с недекларирана дървесина засякоха инспектори на СИДП

0
ДЯЛ

Камион натоварен с дървесина, различна от посочената в превозния билет, са установили вчера по време на проверка служители на Централно управление на Севироизточното държавно предприятие (СИДП). Регистрираното нарушение е на територията на ДГС-Върбица. По време на проверката мобилният екип на Централното управление е констатирал, че посочените материали в превозния билет не отговарят на реално натоварените. Това съобщиха от СИДП.
По-късно, с екип на РДГ-Шумен, е направена проверка и в склада на фирмата от която се возят дървата. Установено е, че докараните по-рано през деня материали също не отговарят на описанието им по превозен билет. Предстои измерване и на количеството на дървесината, за да се уточни дали съответства на посоченото в официалният документ.
По време на проверката са установени и други нарушения, които са допуснати от служител на ДГС-Върбица – незаплатена в стопанството дървесина е извозена и доставена до адрес.
Днес проверките в стопанството продължават и на терен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДо 16.30 часа днес ще работи сектор „Български документи за самоличност“
Следваща статия22 излекувани от COVID-19 в Шуменско вчера

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here