дом Общество Камила беше основната атракция в центъра на Шумен (снимки)

Камила беше основната атракция в центъра на Шумен (снимки)

0
ДЯЛ

Камилата Степа беше една от основните атракции днес в нашия град. Тя е част от Българския национален цирк „София“, който вчера откри своите гастроли за първи път в Шумен.
Тази година техните спектакли се провеждат под патронажа на Министерство на културата на Република България и са посветени на 120-годишнина на българското цирково изкуство. Цветното и атрактивно шествие премина през цялата главна улица на града, жителите имаха възможност да се срещнат с дресьори, акробати и клоуни. Циркът ще има 8 представления до края на месеца.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗабавен уикенд в Шумен? Мисията възможна
Следваща статияДворът на кирилицата открива крепостта „Кирилица“ с космическата Валя Балканска

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here