дом Общество Какво време ни очаква през почивните дни?

Какво време ни очаква през почивните дни?

0
ДЯЛ

Уикендът ще започне с поредната порция дъждове и гръмотевици. В събота в югозападните райони и Родопската област, а в неделя на места в Западна и Централна България, явленията ще са интензивни, а валежите – значителни. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад и в събота в западните райони ще настъпи краткотрайно и слабо захлаждане, докато на изток дневните температури ще останат високи до 32-34 градуса.
В планините се очакват гръмотевични бури и валежи. По Черноморието ще остане слънчево, без валежи и бризов вятър около 5-7 м/с с незначително вълнение. В неделя валежите ще обхванат и източната част на страната, в късния следобед ще превалява и над Северното Черноморие.
Заради наближаващите валежи, през почивните дни нивата на реките в някои части на България ще се повишат.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПравят оглед на растителността по ул. „Цар Освободител“, канят и граждани
Следваща статияДнес почитаме паметта на Света великомъченица Неделя, празнуват 18 имена