дом Политика Кадир Хасан: Промяната, към която се стреми ДПС е правилният избор, за...

Кадир Хасан: Промяната, към която се стреми ДПС е правилният избор, за да живеят потомците ни достойно!

0
ДЯЛ

Кандидатът за народен представител в листата на Движението за права и свободи (ДПС) Кадир Хасан е икономист по образование, а по настоящем общински съветник и председател на Общински съвет – Върбица.
Роден е на 25 октомври 1972 година. Семеен, с двама сина. Завършва Стопанска академия “Д.А.Ценов” в Свищов. Магистър по финанси и бакалавър по специалността “Аграрна икономика”. Трудовият път на Кадир Назиф започва в ППК “Победа” във Върбица, като главен счетоводител, за да премине по-късно през СИДП ДП Териториално поделение Държавно горско стопанство Върбица, като главен счетоводител и ръководител счетоводен отдел.
Политическата кариера на Кадир Хасан стартира още през далечната 1998 година, встъпвайки в редовете на ДПС. Още в самото начало на членството му в партията, биват забелязани ясно изразените му лидерски качества, свободен дух и бързият аналитичен ум и за което е избран за председател на Общинския съвет на Младежко ДПС – Върбица, а по-късно и до момента за председател на Общински съвет на ДПС – Върбица. През 2000 година е избран за общински съветник от листата на ДПС. Като такъв и до момента, и като действащ председател на Общинския съвет, на преден план се установява още едно негово качество, а то е умението за работа в екип. Особени са резултатите от тази дейност на Кадир Хасан през последните 9 години в които умело ръководейки Общинския съвет, заедно с кмета на общината инж. Мердин Байрям успяват да постигнат множество успехи, касаещи развитието на общината като цяло. Днес всеки, който я посети, би могъл ясно и бързо да открои настоящето от миналото, да направи разлика между руините и съзиданието. Уважаван колега, приятел и човек който може да бъде и строгият взискателен ръководител, и душата на организираните мероприятия. Неговите организационни, професионални умения и компетенции, опит, рутина и знания спомагат постигането на добрите резултати в общината, които станаха факт благодарение и на доверието на хората от региона. Онова доверие, което се печели сред избирателите не на думи, както казват възрастните хора, а на добрите дела които се случват буквално всеки ден във Върбица, и прилежащите й населени места.
Кадир Хасан притежава ясна позиция и концепция за тласък в развитието, както на върбишката община, така и на област Шумен. Той е категорично уверен, че качествата които е имал, придобил и доразвил, като политик и ръководител- прилагайки още повече всеотдайност и труд като депутат в следващото Народно събрание, биха били в полза за реализирането на идеите му за по-бързото бъдещо развитие на региона, за благото и благоденствието на хората живеещи в него.
Кандидатът за народен представител в следващото Народно събрание от листата на ДПС в област Шумен, благодари от сърце за добрите резултати на всички, които дадоха своя глас в подкрепа на ДПС през месец април, и призовава хората, които желаят промяната и рестарта на държавността, мислят за бъдещето на своите деца и поколения, да гласуват на предстоящите извънредни парламентарни избори, които ще се проведат на 11 юли с №7 в интегралната бюлетина
„Ние сме на прага на възможността да променим статуквото, нека го направим заедно и категорично. Промяната към която се стремим е правилният избор, за да могат потомците ни да живеят достойно!
Aкo иcкaме пpoмяна в бъдeщeтo, трябва да я направим в нacтoящeтo!“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен ще получи 1,4 млн. лева за ремонт на Летния театър
Следваща статияВаксинираните служители може да не носят маска за лице на работните си места

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here