дом Политика Кадир Хасан: Промяната е правилният избор, за да има смисъл животът на...

Кадир Хасан: Промяната е правилният избор, за да има смисъл животът на нашите деца

1
ДЯЛ
Снимка: ДПС-Шумен

Кадир Хасан е икономист по образование, а по настоящем общински съветник и председател на Общински съвет-Върбица.
Роден е на 25 октомври 1972 година, семеен с две деца. Израснал в семейството на трудови хора,  като будно и любознателно дете, той разширява периметъра на знанията си преминавайки по стълбицата нагоре. Завършва полувисшия Институт по икономика и управление в Свищов със специалност “Растениевъдство и животновъдство”,  а по-късно и Стопанска Академия “Д. А. Ценов”. Магистър по финанси и бакалавър по специалността “Аграрна икономика.” Неговият трудов път започва от ППК “Победа” в гр. Върбица, като  главен счетоводител, за да премине по-късно през СИДП, ДП Териториално поделение Държавно горско стопанство – Върбица,  като главен счетоводител и ръководител счетоводен отдел.

Политическата кариера на Кадир Хасан започва още през далечната 1998 година встъпвайки в редовете на ПП „Движение за права и свободи”. Още в самото начало на членството му в партията, биват забелязани ясно изразените му лидерски качества, свободен дух и бързия аналитичен ум, заради което е избран за председател на Общинския съвет на Младежко ДПС – Върбица,  а по-късно  и до момента  за председател на Общински съвет на ПП ДПС в община Върбица. През 2000 година е избран за общински съветник от листата на ДПС, какъвто е и към момента и действащ председател на Общинския съвет. На преден план се установява още едно негово качество – умението му за работа в екип. Значими са резултатите от тази дейност на Кадир Хасан през последните 9 години в екип с кмета на общината инж. Мердин Байрям и Общинския съвет. Заедно успяват да постигнат множество успехи, касаещи развитието на общината като цяло. Днес всеки, който посети общинския център и прилежащите му населени места би могъл ясно и бързо да открои настоящето от миналото, да направи разлика между руините и съзиданието.
Уважаван колега, приятел и човек, който може да бъде и строгият взискателен ръководител, и душата на организираните мероприятия. Неговите организационни, професионални умения и компетенции, опит, рутина и знания спомагат постигането на добрите резултати в общината.
Кадир Хасан притежава ясна позиция и концепция за тласък в развитието, както на общината, така и на област Шумен. Той е категорично уверен, че качествата които е имал, придобил и доразвил като политик и ръководител-прилагайки още повече всеотдайност и труд като депутат в следващото Народно събрание, ще бъдат в полза за реализирането на идеите му за по-бързото бъдещо развитие на региона, за благото и благоденствието на хората живеещи в него.
Кандидатът за народен представител в следващото Народно събрание от листата на ДПС в област Шумен, призовава хората, които желаят промяната и рестарта на държавността и всички, които мислят за бъдещето на своите деца, да гласуват на 4 април с бюлетина № 9.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНови пазар ще гласува за БСП
Следваща статияНови 2 537 случая на COVID-19 у нас, в Шуменско са 33

1 коментар

  1. От доста години се чудя и запитвам политиците са тъпи,че не могат да запомнят партията от която са издигнати или гласаподавателите не могат да четат та за това бюлетините са с номера

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here