дом Общество Кабина за дезинфекция от глава до пети заработи в Община Върбица

Кабина за дезинфекция от глава до пети заработи в Община Върбица

0
ДЯЛ

Кабина за дезинфекция е монтирана в сградата на Община Върбица. Модерното съоръжение е разработка на българска инженерингова фирма. Това съобщиха от Община Върбица.

DIVOC 20 е първата спрей кабина за експресна дезинфекция от глава до пети. Устройството покрива най-високите изисквания за сигурност и качество на ЕС.
Кабината е изцяло автономна и не се налага човешка намеса след първоначалната й конфигурация. Количеството на препарата в резервоара е достатъчно за 1 300 дезинфекции. Преминаването през нея отнема около 3 секунди.

Кабината е снабдена и с ръчен спрей, който се използва за дезинфекция на детски и инвалиди колички. Съоръжението е снабдено и с автоматичен диспенсър за почистване на ръце, както и под със специално покритие, който премахва бактериите от подметките на обувките.
Снимки: Община Върбица
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен с номинация „Приятел на архивите“
Следваща статияОгън изпепели 30 дка посеви с пшеница, кола пламна в Васил Друмев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here