дом Политика И проф. Димитров стяга политически проект, няма да си крадат интелектуалците със...

И проф. Димитров стяга политически проект, няма да си крадат интелектуалците със Слави Трифонов

0
ДЯЛ

Ново движение „Кан Кубрат“ се кани да учреди историкът проф. Божидар Димитров.
Началото му ще бъде положено в началото на месец март и ще си сътрудничи с партията, която стяга шоуменът Слави Трифонов. Това заяви самият професор пред столична медия.
По думите му, той и Слави имат уговорка да не си крадат интелектуалците и ще работят заедно, но има и неща, за които все още не се постигнали консенсус.
Бившият директор на НИМ се похвали и със сериозно присъствие сред бъдещите учредители на движението. Той спомена имената на проф. Михаил Константинов, акад. Георги Марков, певецът Коцето Калки, драматургът Христо Бойчев, сърдечният хирург доц. Иво Петров, полк. Николай Марков, бившият кмет на Каварна Цонко Цонев, отец Боян Саръев.
Историкът твърди още, че две партии – „Възраждане“ и Българска земеделска партия ще влязат в движението, както и шефът на хотелиерите Благой Рагин, който е заявил, че ще се присъедини с цялата организация.
На въпрос на медията защо няма популярни политически имена в „Кан Кубрат“, проф. Димитров е категоричен: „Я ми кажете какво значи голям политик в България?! Има ли училище за политици у нас?! Сега понеже вече са минали много години, за пръв път ще споделя, че една от задачите ми като разузнавач беше да шпионирам френското училище за политици. Излизат от там хора с по 4-5 езика. Отрано се опознават, знаят кой какво може. След години видях на практика как правят нещата, след като са минали през това училище – решават проблемите за минути. Голямата политика се прави от мъже, които са учили заедно и са чукали заедно!“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛюбомир Христов проведе работна среща с ръководители на Българо-швейцарската програма за сътрудничество
Следваща статия3 коли спретнаха меле на бул.“Симеон Велики“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here