дом Общество И Община Каспичан осигурява транспорт за желаещите да дарят кръвна плазма

И Община Каспичан осигурява транспорт за желаещите да дарят кръвна плазма

0
ДЯЛ

Община Каспичан осигурява транспорт до Кръвния център във Варна за доброволци, които са преболедували COVID-19 и искат да дарят кръвна плазма, съобщават от местната администрация.
Желаещите да дарят плазма трябва да отговарят на общите изисквания за кръводарител, да са на възраст от 18 до 65 години, да представят положителен PCR тест за COVID-19, от който са минали минимум 40 дни или епикриза от болнично лечение, да се чувстват здрави. Не могат да дарят плазма хора, които приемат медикаменти, имат хронични заболявания или са в следоперативни състояния.
Записването в Община Каспичан става на телефони: 05351/74 74 и 0882/599 025. Информация, свързана с процедурата по даряване на кръвма плазма, може да се получи на телефонен номер 0897/900 891.
Припомняме, че Община Шумен продължава да осигурява транспорт за преболедували от COVID-19, които искат да дарят кръвна плазма.
Записването в Община Шумен става на телефони: 054/800 860 и 054/857 655.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтроителството на болницата във Върбица ще приключи през тази година
Следваща статияCOVID-19 в кадри от МБАЛ-Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here