дом Политика ИТН започват разговори за съставяне на правителство, ГЕРБ-СДС не са поканени

ИТН започват разговори за съставяне на правителство, ГЕРБ-СДС не са поканени

0
ДЯЛ

„Има такъв народ“ започват днес разговори за съставяне на правителство с парламентарните групи на представените в парламента партии и коалиции. В консултациите не са поканени ГЕРБ-СДС.
Първите повикани на разговори в 15.30 часа са „Демократична България“.
Утре са разговорите с хората на Мая Манолова, а след тях и с БСП.
От „Изправи се БГ! Ние идваме!“ бяха категорични, че ще участват в разговори, но няма да подкрепят правителство с участието на ГЕРБ-СДС и ДПС.
От партията на Корнелия Нинова заявиха, че ще преговарят за конкретни политики и приоритети. Каква ще е крайната позиция на социалистите ще се реши в неделя на Националният съвет на партията.
На 25 юли хората на Слави ще разговарят с ДПС.
Днес консултации с парламентарно представените партии и коалиции ще проведе и държавният глава Румен Радев. Това е стандартна процедура преди президентът да връчи мандата за съставяне на правителство.
Консултациите в Президентството започват в 9.00 часа и ще продължат до късния следобед.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПланови прекъсвания на електрозахранването
Следваща статияМинистър Кирил Петков говори директно с гражданите във Фейсбук

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here