дом Общество Иновация: Две детски градини в Шумен с модерна образователна среда по проект

Иновация: Две детски градини в Шумен с модерна образователна среда по проект

0
ДЯЛ

Две детски градини в Шумен – „Космонавт“ и „Светулка” са одобрени за финансиране по проект „Образование за утрешния ден“ по ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз, съобщиха от администрацията.
В детските заведения ще бъде изградена модерна защитена образователна среда за представяне на учебния материал чрез интерактивни дъски, маси, таблети, проектори и др. Ще бъде въведена специализирана съвременна техника за ученици със специфични образователни потребности.
В дейностите по проект „Образование за утрешния ден“ участват 2 000 образователни институции от страната: 1940 училища и 60 детски градини. Стойността му е над 104 000 000 лв.
Продължителността на програмата е 36 месеца, до октомври 2022 година.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБългария: ЕС не може да приеме Истанбулската конвенция без съгласие на всички държави членки
Следваща статияНаграждават отличените в конкурса „Приложното изкуство в народните обичаи от Коледа до Васильовден“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here