дом Общество Инж. Янко Йорданов: Светла и благословена Коледа!

Инж. Янко Йорданов: Светла и благословена Коледа!

0
ДЯЛ

Уважаеми жители на община Велики Преслав,

В най-светлият, семеен, празничен ден – Рождество Христово, когато всички вярваме в чудеса и сме обгърнати от радост, взаимност и сърдечност, приемете моите пожелания за здраве, благополучие, щастие и късмет във всеки дом, за доброта, вяра и надежда в сърцето на всеки човек!
Нека сиянието на този ден, който е символ на ново начало, ни донесе надеждата, че ни предстоят по-светли и добри времена, по-успешни дела, повече сбъднати мечти, щастливи, споделени дни и вярата, че най-доброто предстои!
Нека запазим човещината, толерантността, разбирането, търпението и топлината в отношенията помежду си! Да бъдем с човека – човек, да бъдем взаимни в стремежа към доброто и заедно, с добра воля и общи усилия, да направим крачката към още успешни начинания и сбъдвания в община Велики Преслав!
Светла, благословена, споделена и окрилена да бъде Коледа за всички!

С уважение,

инж. Янко Йорданов – кмет на община Велики Преслав

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМилена Недева: Рождество е празник на християнската надежда!
Следваща статияКметът Христов: Шуменци са хора със силен дух! Да посрещнем с надежда Новата 2021 година!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here