дом Общество Инж. Янко Димитров с поздрав към хората с увреждания

Инж. Янко Димитров с поздрав към хората с увреждания

0
ДЯЛ

Инж. Янко Димитров, кмет на община Велики Преслав отправя поздрав към хората с увреждания:

„Днес отбелязваме Международния ден на хората с увреждания. Ден, който е посветен на индивидуалността, специалните потребности и личностно достойнство на една значителна и изключително важна част от обществото.
Добре е да си припомним, че хората с увреждания се нуждаят от особено внимание, но имат правото на същия индивидуален избор и контрол над живота си, както хората без увреждания.
Трябва да бъдем винаги толерантни, единни и загрижени за всички членове на обществото, в което живеем, да подкрепяме достойнството и правата на всеки човек, независимо дали е с увреждания или не!
Дискусията за свободния и независим живот на хората със специални потребности, за тяхното пълноправно участие в обществото, минимизиране на трудностите, породени от различията им и стопяването на тези различия е неотлъчна част от социалната политика на Община Велики Преслав. Ние като общество трябва да проумеем, че човешкото отношение и приемането на всяка личност, независимо колко е по-различна от нас, е нужното, за да се усети от всеки, преди всичко, чувството за пълноценност, което е право на всяко човешко същество!
Мили, специални хора,
Възхищавам се на силата Ви! Винаги бъдете заобиколени от разбиране и обич! Бъдете реализирани личности, вдъхновени да сбъдват мечтите си! Истинското развитие, в желаната посока, идва първо отвътре и започва с мечтите на човека! Бъдете това, което искате света да вижда във Вас – позитивни, усмихнати и сърцати човеци!

инж. Янко Йорданов,
кмет на община Велики Преслав
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРазделят страната на 7 района за ваксиниране против COVID-19
Следваща статияАвтомобил, каруци и незаконни дърва са конфискували горските през седмицата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here