дом Общество Инж. Мердин Байрям: Нека магията на Коледа да влезе в домовете Ви...

Инж. Мердин Байрям: Нека магията на Коледа да влезе в домовете Ви и донесе здраве и благодат!

0
ДЯЛ

Уважаеми съграждани, жители и гости на община Върбица,

Настъпи най-светлият християнски празник – Рождество Христово и сме в навечерието на Новата 2021 година.
Коледа е не просто един от християнските празници, тя е символ на надеждата, добротата и на любовта между хората! Съхранявайки традициите, наследени от нашите деди, нека почувстваме магията на празника и да я предадем на нашите деца. Да помогнем на нуждаещите се, да утешим страдащите, да ободрим тъжните и да дарим усмивка! Днес всички сме в очакване на Рождество Христово. Някои заради вяра, други заради празника, трети заради топлината на пълната къща, а всички заради огромната надежда човечеството да се избави от надвисналата над света пандемия. Нека магията на святата Коледна вечер влезе в домовете ви и донесе здраве, мир и благодат!
Благодарен оставам към всички Вас, които ни давате подкрепа заедно да се преборим с предизвикателствата на нашето време!
Нека посрещнем Новата 2021 година с радост и светли чувства и си пожелаем един мирен, здрав, и по – добър свят!
Честита, здрава и сбъдната Коледа !
Успешна, радостна и щедра Нова Година!

С уважение,

Инж. Мердин Байрям
кмет на община Върбица

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът Христов: Шуменци са хора със силен дух! Да посрещнем с надежда Новата 2021 година!
Следваща статияИмунизационната кампания срещу COVID-19 в страната стартира от 27 декември

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here