дом Общество Инж. Красимир Минчев: Дали ще заседава Общинският съвет в Шумен, ще решим...

Инж. Красимир Минчев: Дали ще заседава Общинският съвет в Шумен, ще решим след Великден

0
ДЯЛ

„Въпросът дали Общинският съвет ще проведе сесия в условия на извънредно положение ще бъде решен след Великден, след 20 април. Разбира се, ако преценим, че има належащи въпроси ще обсъдим с общинска администрация. И ще свикаме Консултативния съвет. Ако не, по-нататък“, заяви пред 24shumen.com председателят на ОбС инж. Красимир Минчев.
Той отбеляза, че в момента когато има възможност да се проведе сесия, тя ще бъде проведена. Но в същото време не трябва да се рискува здравето и живота на съветниците.
„Не искам да ми тежи на съвестта, ако някой се разболее“, отчита инж. Минчев.
Самият той не иска да залежават въпроси и да има отлагане във времето, но ситуацията в цялата държава е такава. И съветниците, както и всички български граждани трябва да се съобразяват с нея.
Вариантите за провеждане на заседание на ОбС вече били обсъдени между председателя на ОбС и кмета Любомир Христов.
Според инж. Минчев в момента няма теми, които задължително трябва да се гледат. Имало само подробни устройствени планове, но при тях не текат никакви срокове.
„Няма смисъл да изнервяме ситуацията. Мерките са много строги и трябва да се спазват“, обобщи председателят на ОбС.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия10 000 лева дарява Община Никола Козлево на МБАЛ-Шумен
Следваща статия„Мерки, мерки“ като „Жалби, жаби, жаби…“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here