дом Общество Инж.Боян Тодоров ще гостува на “Фестивал на щастието” в турския град Синоп

Инж.Боян Тодоров ще гостува на “Фестивал на щастието” в турския град Синоп

0
ДЯЛ

Заместник-кметът по строителство и екология на община Шумен инж. Боян Тодоров ще бъде гост на празника на турския град Синоп на 8, 9 и 10 септември, съобщават от пресцентъра на Общината. Гостуването е по покана на кмета на града Баки Ергюл. В празничните дни се провежда и “Фестивал на щастието” с международно участие. Ансамбълът за народни песни и танци “Шумен” с главен художествен ръководител Катя Кайрякова получи специалната покана през тази година да открие дните на Синоп. В едночасовата концертна програма на ансамбъла са включени песни, танци и инструментални изпълнения от различни етнографски области на България.
Фестивалът се провежда със съдействието на “Алкомет” АД и заедно с инж. Тодоров гост на празниците на града ще бъде и председателят на Управителния съвет на Българо-турската търговско-индустриална камара и председател на Надзорния съвет на “Алкомет” АД – Шумен Фикрет Индже.

На снимката: Ансамбъл „Шумен“ ще е гвоздеят на празничната програма в турския град Синоп
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия8 530 ученици влизат в класните стаи на 15-ти септември
Следваща статияШумен ще бъде домакин на Международен исторически фестивал „Доблест и слава”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here