дом Икономика Инвеститор ще строи цех за дървесина в Белокопитово

Инвеститор ще строи цех за дървесина в Белокопитово

0
ДЯЛ

Инвестиционно намерение за изграждане на цех за обработка на дървесина в шуменското село Белокопитово е обявено в кметството. Инвеститорът ще открие и нови работни места. Засега е ясно, че сградата ще бъде висока до 15 м. В нея ще бъдат разположени две помещения – цех за обработка на дървесина и складова база.
В докладна, която ще бъде разгледана на предстоящата сесия, кметът на Шумен Любомир Христов информира, че е постъпило заявление за изработване на Подробен устройствен план като се направи смяна на предназначението на земята – от земеделска в зона за производствени дейности.
Селото е предпочетено заради близостта му до пътен възел „Диамант” – Белокопитово, част от автомагистрала „Хемус”, което би улеснило транспортирането на готовия продукт до различни точки в страната.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГазифицират две градини и ясла с близо 91 000 лева
Следваща статияЧестито, шуменци! Грандиозно откриване на зала „Арена Шумен“ (видео и снимки)