дом Прогноза за времето Изпращаме годината със слънчево време

Изпращаме годината със слънчево време

0
ДЯЛ

Днес над страната ще преобладава слънчево време. Над Източна България облачността ще намалее, но от северозапад облачността отново ще се увеличи, но валежи не се очакват. Ще духа слаб до умерен запад-югозападен вятър. Ще се затопли, максималните температури ще са между 8° и 13°. В новогодишната нощ ще бъде ясно, в полунощ температурите ще са предимно между минус 1° и 4°, в Шумен около 2 градуса. В първия ден от новата 2018 година времето отново ще бъде слънчево, с максимални температури около 11 градуса.
Атмосферното налягане няма да се променя съществено – ще бъде близко до средното за месеца.
В планините ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа умерен северозападен вятър. Ще се затопли и максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6°, на 2000 метра – около 1°.
По Черноморието облачността ще се разкъсва и намалява до предимно слънчево време. Ще духа слаб до умерен запад-югозападен вятър. Максималните температури ще са 7-10°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала и през деня ще отслабне до 1-2 бала.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДо 30 декември: 1 079 бебета в Шуменско, с 148 по-малко от миналата година!
Следваща статияУспешна година за СИДП: Отстреляни са 119 благородни елена, 28 лопатара, 52 сръндака и 1 758 диви свине

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here