дом Криминале Измамници събират средства от името на Съюза на глухите в България

Измамници събират средства от името на Съюза на глухите в България

0
ДЯЛ

Измамници събират пари от името на Съюза на глухите в България, алармират от там на официалната си Фейсбук страница. От Съюза предупреждават хората, че тази акция не е тяхна.
„Приятели, моля ви, не вярвайте на тези мними глухи хора. Забележете, че даже текстът на английски език е написан по неграмотен начин.
Не се доверявайте на тази наглост!
Единици са глухите хора, които ще излизат да “просят”, както е и при чуващите.
Глухите хора в България в момента се застъпват както за приемането на жестовия език за официален, така и за качествени социални и образователни услуги за тяхното пълноценно включване. Това е дълъг процес, който започва тепърва сега.
Съжалявам онези, които са се предоверили и са “дарили” средствa. Това е гавра с доброто у хората и неуважение към онези, които работят здраво в посока на адекватни политики в подкрепа на глухите хора“
, пишат още от СГБ.
Те са поместили видео и снимки от измамната схема, която се прилага тези дни в столицата. Нищо чудно обаче същата да се прилага или да бъде приложена и в много други градове в страната.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДеца „сбъдват мечти“ в пясъчник, превърнат в сметище
Следваща статияИ днес прекъсват тока, вижте къде и кога

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here