дом Култура Изложба на участниците в пленера „Шумен – познат и непознат“

Изложба на участниците в пленера „Шумен – познат и непознат“

0
ДЯЛ

Подредиха десет фотографии на участниците в четвъртия фотопленер „Шумен-познат и непознат“. Изложбата бе открита на площадката към източния вход на сградата на общинската администрация. Тя е аранжирана от известния шуменски фотограф Ивайло Сакелариев, който е и партньор на общината при организацията на пленера. Това съобщиха от пресцентъра на Общината.
В пленера тази година се включиха шестима млади творци, част от които са все още студенти – Георги Георгиев от НБУ,  Калоян Живков от Икономическия университет във Варна и Валя Андонова, докторант в ШУ „Еп. К. Преславски“. Велико Колев и Бранимир Арсов се занимават с графичен дизайн и фотография. Цветослав Георгиев е любител фотограф.
Младите фотографи предлагат една по-различна гледна точка към обектите, които представят, към градската архитектура на Шумен от началото на 20 век, към символите на града – паметника „Създатели на българската държава“ и „Шуменската крепост“, природните и историческите забележителности на Шумен. По думите на Ивайло Сакелариев участието в пленера на толкова много млади хора от Шумен, които имат други професии и занимания, но проявяват интерес и към фотографията, е изключително приятна изненада.
Експозицията е мобилна и ще бъде представена на различни места в града.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПет пожара на територията на СИДП от началото на годината
Следваща статия34 пожара пламнаха в Шуменско за по-малко от месец

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here