дом Криминале Извършителят на грабежа във Велино е приятел на дъщерята на потърпевшия

Извършителят на грабежа във Велино е приятел на дъщерята на потърпевшия

0
ДЯЛ
Потърпевшият от грабежа във Велино Величко Илиев. Снимка: 24shumen.com

Извършителят на побоя и грабежа в село Велино е посетил Величко Илиев още на 10 януари. Това съобщи потърпевшият Илиев. Тогава извършителят му е поискал всички пари, с които разполага, и след като не получил нищо, му нанесъл побой. След това посещение Илиев скрил сумата, с която разполага. В ранните часове на 13 януари побойникът намерил Илиев в дома на възрастната жена, за която 61-годиншят мъж се грижи. Разбил входната врата и вратата на къщата. Там отново поискал всичките пари на Илиев, заплашил го с нож и отново му нанесъл побой. След това поискал пари и от намиращата се в съседната стая 92-годишна трудноподвижна жена, като тя също била бита от него.
Основният извършител на побоя и грабежа е имал информация за наличието на пари от дъщерята на Илиев, с която се познавал от около два месеца.
В момента двамата потърпевши – 61-годишният Величко Илиев и 92-годишната жена, за която той се грижи, са в стрес от случилото се, но са в сравнително добро здравословно състояние.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНяма замърсяване на река Провадийска след заустване на промишлени води
Следваща статияРомите празнуват днес Нова година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here