дом Култура Известни са наградените в конкурса „Велики Преслав – историята на цял един...

Известни са наградените в конкурса „Велики Преслав – историята на цял един народ”

0
ДЯЛ

23 есета, 16 стихотворения и 14 произведения на приложното изкуство на тема „Симеоновата столица” и „Стария град” бяха отличени със специални награди от приключилия международен културен форум „Велики Преслав – история на цял един народ”.
Конкурсът се провежда под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова. Тя ще присъства на официалната церемония за връчване на наградите в Археологическия музей в старата столица на 19 април.
Община Велики Преслав обяви имената на наградените автори на възраст от 6 до 19 години от училища в страната и български училища във Виена, Молдова, Лондон и Рим.
Жури с председател проф. Евгений Сачев, експерт по културно наследство оценява представените общо 418 творби с подраздели – стихотворения, есе и приложно изкуство.
Снимка: Община Велики Преслав
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДъждът спира
Следваща статия150 бедни ще храни новото общинско предприятие в Никола Козлево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here