дом Общество Избраха най-красивите и талантливи деца и родители на Шумен за 2019 г.

Избраха най-красивите и талантливи деца и родители на Шумен за 2019 г.

0
ДЯЛ

31-годишната Надежда Темелкова и дъщеря й Мелиса Джавидова, която е на 3 години са абсолютните победители в осмото издание на единствения в България конкурс за красота и талант за деца и родители в Шумен.
„Мистър татко и дете” са Христо Христов на 45 години и дъщеря му деветгодишната Памела Христова.
За кралица на красотата и принцеса на красотата публиката избра Невена Христова и Иванна Иванова.
Организатор на конкурса в няколко категории е Агенция за таланти и модели „Фаворит”.
Под ръководството на собственичката на Агенцията Албена Рахнева премина представянето на талантите и подготовката им за представянето на сцената в Концертната зала на Младежкия дом. Както при всяко издание, и при поредното, залата се оказа тясна за многобройната публика.
Осем родители и десет деца – в тандем и трио – се състезаваха в три тура – дефилиране в спортно-елегантно облекло, представяне в официални вечерни рокли и костюми и изява на талант.
В тура за таланти главните участници бяха децата, но и родителите се представиха в общ танц,с който бе открита празничната вечер.
Красота, елегантност, стил, неподправено детско очарование и впечатляващи вокални,поетични и танцови изпълнения превърнаха конкурса в изключително емоционално и вълнуващо преживяване и за участниците. И за публиката, която ги подкрепяше.
А сред родителите имаше учители, икономисти, кредитни консултанти, автомобилен техник, студенти, домакини, аниматор и полицай. Но за всички тях най-важното беше, че безкрайно обичат и подкрепят своите деца и са на една сцена заедно с тях.
„С всяка година интересът към този конкурс определено расте, защото е единствената форма, в която родители и деца заедно се състезават за престижните титли” – сподели Албена Рахнева за 24shumen.com.
Майките определено са по-активната и артистична част от родителското тяло във всяко семейство, смята тя.
Но тази година за първи път имахме и истинска конкуренция и сред бащите участници, отбеляза ръководителят на Агенцията.
Трима татковци, двама от които с по двете си деца, показали, че са готови на всичко – дори и да се качат на сцена, водени единствено от всеотдайната обич към децата си.
За първи път топ-моделът на Агенция „Фаворит“ – Сузан Джемил представи дебютния си мажоретен танц с батон,“Алелуя“.
Агенцията благодари на ръководството на Община Шумен и на Младежкия дом за оказаната подкрепа.
Снимки: Селин Сезгин
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДнес и утре ще работи сектор „Български документи за самоличност“ при ОД на МВР
Следваща статияЗарибиха Голяма Камчия със 17 000 пъстърви

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here