дом Общество Ивайло Камаджиев: Поздравявам всички, които самоотвержено отстояват националната ни идентичност

Ивайло Камаджиев: Поздравявам всички, които самоотвержено отстояват националната ни идентичност

0
ДЯЛ

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,
УВАЖАЕМИ ДЕЙЦИ НА ПРОСВЕТАТА И КУЛТУРАТА,
УВАЖЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
Имам огромната чест да Ви поздравя по случай 1 ноември – Деня на народните будители!
На този ден отдаваме своята почит към делото на българските просветители, книжовници и будители, които със своята тиха упоритост успяха през вековете да запазят и развият изконният български стремеж към образование и книжовност в богата национална култура.
На този уникален български празник поздравявам всички Вас, които самоотвержено отстоявате националната ни идентичност и духовни постижения в един все по-динамичен и мултикултурен свят.
Бъдете все така достойни и горди пазители на българския дух и гледайте със самочувствие в бъдещето на България, защото Вие сте творците на утрешния ден!
Честит празник!
Ивайло Камаджиев, кмет на Община Нови пазар

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпипаха мъж от село Тъкач с нелегално оръжие и боеприпаси
Следваща статияЛюбомир Христов: Нека бъдем достойни наследници на големите българи, които ни вдъхновяват и днес!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here