дом Общество Зъболекар оказа първа помощ и спаси живота на припаднал на улицата мъж

Зъболекар оказа първа помощ и спаси живота на припаднал на улицата мъж

0
ДЯЛ

Зъболекарят Акан Али спаси живота на припаднал на улицата мъж. Случката се разиграла малко преди 10.00 часа днес под прозорците на частния кабинет на стоматолога на улица „Петър Делян“ №16 А в Шумен.
Д-р Али имал пациент, на когото вадил зъб.

„Когато приключих с интервенцията, вдигнах глава и погледнах през прозореца. Видях, че на улицата е припаднал мъж. Имаше хора, които бяха се събрали вече. Веднага излязох. Оказа се, че си е глътнал езика. С помощта на един от мъжете там веднага му извадих езика и го настаних в кабинета си до идване на линейката“, разказа за 24shumen.com д-р Али и добави, че след инцидента пострадалият е бил неадекватен. Успял обаче да обясни, че скоро е прекарал инсулт.
Мъжът е в Спешно отделение на областната болница и му се правят изследвания.
След като линейката откарала пострадалия мъж, всички съседи на д-р Али започнали да го разпитват какво се е случило. „Те решиха, че човекът е бил мой пациент. Наложи се многократно да обяснявам, че просто помогнах на непознат човек изпаднал в беда на улицата. Аз съм лекар и винаги ще помогна с каквото мога, когато се налага“, категоричен бе д-р Али.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПредложение: Изграждат нов Туристически информационен център във Велики Преслав
Следваща статияНяма да затягат мерките у нас въпреки скока на заразените с COVID-19

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here