дом Общество Зов за помощ: Да помогнем на 17-годишния Наско да живее!

Зов за помощ: Да помогнем на 17-годишния Наско да живее!

0
ДЯЛ

Тийнейджър от Шумен се нуждае от помощта на всички, за да може да продължи да живее нормално.
17-годишният Атанас Никифоров започна нелека битка с тежко заболяване. Диагнозата му е амиотрофична латерална склероза или болест на двигателния неврон. Само за 4-5 месеца той вече не е в състояние да контролира крайниците си, не може да се храни сам, не успява да задържи и главата си изправена. Болестта, която се развива изключително бързо изисква лечение в чужбина, а за целта са нужни 66 000 лева. Сумата е непосилна за семейството на 17-годишното момче. За да му помогнат, близките му стартираха благотворителна кампания, в която се включиха и съучениците на Наско от Професионалната гимназия по икономика в Шумен.
Първата акция е благотворителна творческа работилница в училището, съобщиха за 24shumen.com от семейството. На 1 декември в 13.00 часа учениците от Клуба по приложно изкуство ще покажат своите умения на съучениците с които заедно ще изработят различни предмети, които ще продават, а средствата ще бъдат дарени са лечението на Наско.
В специални направени кутии пари ще се събират и на концерт, по случай патронния празник на Професионалната гимназия по икономика, който е плануван за 6 декември, от 11.30 часа в Младежкия дом.
Молим всички, които имат възможност, да се озоват на апела за помощ, за да може Наско да оздравее.
Банкова сметка:
Титуляр: Атанас Стоянов Никифоров
IBAN: BG25 UNCR 7000 1523 1201 98
BIC: UNCRSFBG
Уникредит Булбанк

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБитка се развихри между мастери и мастер шефове за майонеза „Краси“
Следваща статияПочитаме паметта на Детепазителя, 13 красиви имена празнуват днес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here