дом Криминале Змия влезе в селска къща, незагасена цигара предизвика пожар в асансьорска шахта

Змия влезе в селска къща, незагасена цигара предизвика пожар в асансьорска шахта

0
ДЯЛ
Pixaby.com

Сигнал за змия в къща в Панайот Волов е бил подаден в сряда в 18.14 часа. Към селото бил насочен спасителен екип. Змията, която била в стая на жилище на 65-годишен мъж била заловена и пусната извън населеното място.
Сутринта в 09.44 часа на 10 юни, в дежурната част на РДПБЗН- Шумен е приет сигнал за изтичане на газ в Индустриалната зона на Шумен. Към бул.“Мадара“ бил насочен противопожарен екип. Изяснено било, че по време на ремонтни дейности багер ударил тръба, която била на около 3-4 метра под земята. Периметърът на произшествието е обезопасен до приключване на ремонтните дейности и отстраняване на аварията.
Хвърлена незагасена цигара в асансьорна шахта е предизвикал пожар. Инцидентът е станал в жилищен блок на ул.“Средна гора“ в Шумен. Към адреса бил пратен противопожарен екип. Пламъците, предизвикани от хвърлена незагасена цигара били погасени. Пожарът е без материални загуби.
Пожар в отпадъци на ул. “Божур“ в Каолиново бил погасен малко след 23.00 часа снощи. Пламъците са ликвидирани с помощта на 2 тона вода, не са допуснати материални загуби.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНай-добрите акордеонисти и гайдари отново ще се надсвирват в Нови пазар
Следваща статияАпаш задигна пари, бижута и храна от къща в Марково

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here