дом Криминале Змия беглец вдигна на крак огнеборци, отводняваха и къща във Войвода

Змия беглец вдигна на крак огнеборци, отводняваха и къща във Войвода

0
ДЯЛ

Сигнал за змия в автомобил вдигна на крак огнеборци вчера. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
В 19.14 часа в дежурната част на РДПБЗН- Шумен е получено съобщение, че в купе на автомобил на ул. “Станционна“ има змия. Към адреса е насочен екип, но змията не била открита.
Пожарникари отводняваха и къща в село Войвода. Сигналът за инцидента е получен в 17.12 часа вчера. Към ул. “Здравец“ бил насочен екип на РСПБЗН- Шумен. На място спасителния екип установил, че е наводнен коридор в къщата след обилен валеж. Придошлата от клона близо доимота вода била източена, след като бил направен дренажен канал.
Екип на РСПБЗН- Нови пазар е оказал съдействие за обезопасяване на катастрофирал лек автомобил „Фиат Пунто“ на автомагистрала „Хемус“.
Колата била обезопасен, акумулаторът бил отстранен, а екипът осигурил присъствие до качването на „Фиат“-а на автомобил на пътна помощ заради разлят бензин в багажника.
Както 24shumen.com вече информира тежкия пътен инцидент стана вчера на автомагистрала „Хемус“край Шумен в посока Варна, до бензиностанция Шел.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБлизо 1 400 седмокласници в Шуменско се явяват днес на външно оценяване по математика
Следваща статияСред новозаразените с COVID-19 в Шуменско има и пет деца

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here