дом Прогноза за времето Зимата отново напомня за себе си: Жълт код за силен вятър, валежи...

Зимата отново напомня за себе си: Жълт код за силен вятър, валежи от дъжд и сняг

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Жълт код за обилни валежи и силен вятър е обявен за утре в област Шумен. Облачно и дъждовно ще остане времето и в сряда. Тази нощ в южната част на областта – Велики Преслав, Смядово, Риш и Върбица е възможно дъждът да се примесва със сняг. Това съобщи за 24shumen.com ръководителят на Хидрометеорологичната обсерватория в Шумен Соня Койчева.
Утре в следобедните часове постепенно валежите ще отслабнат и вечерта на много места ще спрат.Вятърът ще е до умерен от северозапад.
Минималните температури за района на Шумен утре остават положителни от 2 до 4 градуса.
В четвъртък с прекъсвания валежите ще продължат.
В петък и събота ще се изясни и валежите ще спрат. Минималните температури в областта обаче ще се понижат и ще са около 0 градуса. Максималните ще са в границите между 7 и 9 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия10 души с COVID-19 са починали в МБАЛ-Шумен за 2 дни
Следваща статияД-р Димитър Костов: Нужни са драстични мерки иначе ще изгубим човешки животи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here