дом Прогноза за времето Зимата идва, сняг ще затрупа страната

Зимата идва, сняг ще затрупа страната

0
ДЯЛ

Днес в страната ще започне да нахлува студен въздух. Около обяд валежите от запад ще се активизират, като вечерта и през нощта срещу сряда в югоизточната половина на страната ще са интензивни. Максималните температури в Северна България ще са между 3° и 8°, в Южна между 9° и 14°.
Рязко застудяването на времето ще настъпи в сряда. С понижението на температурите дъждът в Северна България до сутринта в сряда ще премине в сняг. Снеговалежите ще са по-значителни в северната половина на страната. Очаква се снежна покривка около 5-15 см.
В Североизточна България и по планинските проходи има възможност за снегонавявания и преспи. Температурите ще паднат, по-драстично от четвъртък нататък. В сряда в Шуменска област дневните температури няма да надвишават 1°, а в четвъртък дори максималните ще са под нулата.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменските воеводи: Долу Ньой! Нищо не е забравено, нищо не е простено!
Следваща статияЗапочва седмица на Доброплодството в СУ „Сава Доброплодни“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here