дом Здраве „Зелен коридор“ за ваксинация днес

„Зелен коридор“ за ваксинация днес

0
ДЯЛ
Снимка: Pixabay.com

„Зелен коридор“ за ваксинация днес организира РЗИ-Шумен.
От 9.00 до 16.00 часа днес ваксини ще се поставят в имунизационния кабинет на РЗИ-Шумен на ул. „Калоян“ № 1 (до РУО-Шумен).
По същото време ще работи и кабинета на Медицински център „Свети Иван Рилски“ в Шумен, площад „Възраждане“ №1 (Старата поликлиника, източен вход).
От 13.00 до 16.00 часа ваксини ще се правят в кабинета на Новата поликлиника в Шумен на улица „Цар Освободител“ №100, източен вход.
От 10.30 до 15.00 часа ще се поставят ваксини и в кабинета на „СБАЛК Мадара“ в Шумен на улица „Васил Априлов“ №63.
От 8.00 до 13.00 часа ще работи кабинета за имунизация на „МБАЛ Велики Преслав“ в старопрестолния град на улица „Любен Каравелов“ №51.
Имунизациите ще се правят с всички налични ваксини в РЗИ-Шумен: на „Пфайзер“ „Модерна“, „Астра Зенека“ и „Янсен“.
Желаещите да се ваксинират трябва да носят документ за самоличност и медицинска документация при хронични заболявания.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПлановите прекъсвания на електроенергията във вторник
Следваща статияДве жертви на COVID-19 в Шуменско и 96 заразени в болница

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here