дом Здраве „Зелен коридор” за ваксинация в Шумен до края на седмицата

„Зелен коридор” за ваксинация в Шумен до края на седмицата

0
ДЯЛ
Pixabay.com

„Зелени коридори” за поставяне на ваксини срещу COVID-19 ще има в имунизационните кабинети на ДКЦ I и СБАЛК „Мадара” в Шумен, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. Ваксинациите ще се извършват без предварително записан час.
Имунизационният кабинет на ДКЦ І, ул. „Цар Освободител” № 100, източен вход ще работи от 13.00 часа до 16.00 часа от утре, 11 май до петък, 14 май.
В имунизационния кабинет на СБАЛК „Мадара”, ул. „Васил Априлов” № 63 ще се ваксинира утре, 11 май от 10.00 часа до 13.00 часа и в петък, 14 май от 10.30 часа до 16.00 часа.
Отишлите да се имунизират ще могат да избират между ваксините на „Пфайзер” и „АстраЗенека”. Необходимо е желаещите да носят документ за самоличност и медицинска документация при хронични заболявания.
От РЗИ-Шумен са изготвили график и за поставяне на втора доза от ваксината на „Астразенека“.




24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНамушкаха куче в „Дивдядово“
Следваща статияПрограмата на театралния фестивал „Нова българска драма“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here