дом Здраве „Зелени коридори“ за ваксинация в Шумен

„Зелени коридори“ за ваксинация в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: Pixabay.com

От днес до 9 май Регионалната здравна инспекция (РЗИ) организира „зелени коридори“ за свободна ваксинация срещу COVID-19. имунизациите ще се правят с ваксините на „Пфайзер“ и „Астра Зенека“.
Ваксинационни кабинети са разкрити в сградата на РЗИ на улица „Калоян“ 1, в Медицински център „Св. Иван Рилски“, в Новата поликлиника и СБАЛК „Мадара“.
Всички места за ваксинация ще работят от 9.00 до 16.00 часа, с изключение на кабинета в болница „Мадара“, който ще е отворен до 12.00 часа днес и на 5 май и до 13.30 часа на 4 и 7 май.
Кабинет за ваксинация работи и в болницата във Велики Преслав. Там имунизациите започват в 8.00 часа и ще продължат до 13.00 часа.
В периода от 30 април до 9 май ще бъде поставена и втората доза на имунизираните с „Астра Зенека“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКаракачанов към президента: Прочетете докладите на службите и забранете гласуването на 350 000 изселници!
Следваща статияВеликденски жест на ръководството на Община Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here