дом Криминале За 180 дни: 570 сигнала за нарушение на обществения ред, 657-за хулигански...

За 180 дни: 570 сигнала за нарушение на обществения ред, 657-за хулигански прояви

0
ДЯЛ

През първото шестмесечие през телефон 112 от жители на областта са получени 570 сигнала за нарушаване на обществения ред, между които за шум и силна музика. Получените сигнали през спешния телефон за хулиганства са 657.
135 са получените съобщение за телефонни измами, като в това число влизат и опитите, за които хората са подавали сигнали.
110 са сигналите, приети след съобщения за кражби. От тях 32 са съобщили за противозаконно отнето моторно превозно средство, 39 са подали информация за кражба на ток, в 26 от случаите е съобщено за посегателства от търговски обекти.
От януари до юни са получени 405 съобщения за пътно транспортно произшествие без пострадали и със спор за вина. За инциденти с пострадали са получени 66 съобщения. През спешния телефон е съобщено за 464 произшествия, които са били с материални щети и за които водачите са написали двустранни протоколи. 65 са съобщенията, в които хора са сигнализирали за ПТП, в които водачи са катастрофирали сами и няма пострадали, за верижни ПТП са получени 15 сигнала.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШофьор с 1,52 промила алкохол в кръвта осъмна зад решетки
Следваща статияКупонджии изтормозиха съседи и полицаи със силна музика, двама се озоваха в ареста

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here