дом Общество За 25-ти път конкурсът „Природата – моето вдъхновение“ търси млади таланти

За 25-ти път конкурсът „Природата – моето вдъхновение“ търси млади таланти

0
ДЯЛ

За 25-ти път Дирекцията на природен парк „Шуменско плато“ обявява Национален конкурс „Природата – моето вдъхновение“. Надпреварата е емблематична за Парка и се се организира ежегодно от 1995 година за да се стимулира детското творчество, посветено на природата.
Конкурсът е в няколко направления – за рисунка, за творби от природни материали, за презентации на екологична тематика и за есе или стихотворение. Участниците трябва да са на възраст от I до VII клас. Няма ограничения в използваните техники и формати. Изискването към приложните творби е да са изработени от природни материали. Това съобщиха от пресцентъра на ПП „Шуменско плато“.
На всяка творба трябва да са обозначени: трите имена на участника, клас, училище, адрес и телефон за връзка. Срокът за предаване на творбите е 24 април 2020 г. в дирекцията на природен парк „Шуменско плато“ на адрес гр. Шумен, Лесопарк „Кьошкове“, П.К.160.
Жури ще оцени детското творчество, а победителите ще бъдат обявени през месец май.
През миналата година в конкурса участваха над 220 индивидуални и колективни творби, като най-масово децата участваха с рисунки и приложни творби.
Снимка: ПП „Шуменско плато“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАптеките в Шумен са заредени с антивирусни и противогрипни препарати
Следваща статияПремиерът Бойко Борисов на посещение в Североизтока

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here