дом Общество За 13 минути „източи“ 960 лева от чужда кредитна карта, споразумя се...

За 13 минути „източи“ 960 лева от чужда кредитна карта, споразумя се с прокуратурата

0
ДЯЛ

Крадец на дамско портмоне получи присъда от 2 години условна присъда и 300 лева глоба. Наказанието е отложено за срок от три години.
Мъжът е бил признат за виновен от Шуменския окръжен съд затова, че 22 април тази година в хранителен магазин в Шумен задигнал дамско портмоне на стойност 10 лева и сумата от 3 лева, всичко на обща стойност 13 лева от шуменката М.К.Д.
Подсъдимият С.Д. Н. обаче се възползвал и от кредитната карта на дамата. В рамките на 13 минути същия ден успял да изтегли сумата от 960 лева от два различни банкомата в областния град.
Крадецът е възстановил откраднатите пари на потърпевшата.
Наказанието от 2 години лишаване от свобода с отлагане на изтърпяването за срок от три години е произнесена от Окръжния съд в Шумен след одобряване на споразумение между С.Д. Н. и зам.-окръжния прокурор Орлин Куздов.
Шуменецът е осъден да заплати и разноските по делото в размер на 86 лева.
Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлужителите на ВиК-Шумен работят усилено по шест аварии
Следваща статияГрижи за възрастни и хора с увреждания ще предоставя Община Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here