дом Общество За четвърта година пожарникари от Шуменско подкрепиха сираци от Хитрино

За четвърта година пожарникари от Шуменско подкрепиха сираци от Хитрино

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

За четвърта година огнеборците от РСПБЗН-Шумен подпомагат сестрите Севги и Рейханя Акиф, които загубиха родителите си при трагедията в Хитрино на 10 декември 2016 година.

На кратка церемония сестрите получиха плик със събраните средства, чийто размер дарителите отказаха да съобщят.
Рейханя благодари от името на двете на всички, които им помагат през изминалите години, и им пожела от името на двете здраве и весели празници.
Рейханя е завършила магистратура по „Информационни и компютърни технологии” в Шуменския университет. Тя се грижи за по-малката си сестра, която е на 16 години.
Огнеборците, участвали в потушаването на пожара в Хитрино, си припомниха моменти от спасяването на двете момичета. Те заявиха, че ще продължат с благотворителната си акция и през следващите години.
От 2017 година пожарникари от област Шумен събират средства в помощ на сестрите. До момента, гласност за това не е имало, правят го с желание да внесат малко щастливи моменти в празничните дни на момичетата. Идеята дошла от ст. инсп. Мирослав Желязков, който участвал в изваждане на телата родителите им, които загинали по време на трагедията през декември 2016 година.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпортните клубове във Велики Преслав ще ползват общинските бази безвъзмездно
Следваща статияМонтират специализиран фризер в пункта за плазма

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here