дом Наблюдател За пътуващите от София за Шумен и обратно! Инцидент в „Илиянци” блокира...

За пътуващите от София за Шумен и обратно! Инцидент в „Илиянци” блокира всички жп линии към Северна България

1
ДЯЛ

Влак блъсна жена в района на „Илиянци” тази сутрин, заради тежкия инцидент са блокирани всички жп линии идващи от Северна България към София и обратно, съобщава БНР. От ЖП гарата в Шумен съобщиха за 24shumen.com, че влаковите композиции от Шумен към София и по обратното направление не са спрени, но се движат със закъснение
Все още жената не е идентифицирана, тъй като в себе си не е носила документи за самоличност. Не е ясно дали става дума за инцидент или самоубийство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКой ще чисти малките улици в Шумен? Общината търси фирма-изпълнител
Следваща статияТарикат краде ток, образуваха му досъдебно производство

1 коментар

  1. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a colleague who has been conducting a little research on this.
    And he in fact bought me lunch simply because I discovered it for him…

    lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!!
    But yeah, thanx for spending some time to talk about this matter here on your web page.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here