дом Общество За професионалистите, за които „гаранция за качество“ не е просто израз

За професионалистите, за които „гаранция за качество“ не е просто израз

0
ДЯЛ

Освен за почивка, през летните месеци голяма част от хората отделят време и средства за ремонти на домовете си. Всеки търси съвети, най-добрите майстори, и разбира се, най-изгодните цени.
Какви ремонти се правят? Външна или вътрешна топлоизолация? А може би и двете? Кое е най-доброто решение за дома? За коментар и отговор на тези въпроси потърсихме професионалистите от шуменската фирма „МОНЧА“.
Тe изпълняват външни топлоизолации със скеле, вътрешни топлоизолации, хидроизолации, саниране на жилища и сгради.
Предлагат и услуги, свързани с полагането на вътрешни и външни топлоизолации на сгради, хидроизолации и ремонт на покриви, както и провеждането на последващите вътрешни ремонти на домове и офиси в Шумен и региона.
„МОНЧА“ ЕООД извършва всякакви вътрешни ремонтни дейности – от къртенето, чистенето, извозването и изхвърлянето на строителните отпадъци до предназначените за целта сметища, до шпакловка, замазка, полагане на теракот, фаянс и всякакви подови настилки. Изграждане и подновяване на ел. инсталации, ВиК инсталации.

Външна топлоизолация
Полагането на външна топлоизолация на дома цели намаляване на топлообмена между вътрешната и външната околна среда и да прекъсне загубите на топлинна енергия, които идват главно от неизолираните външни стени. С качествена топлоизолация се постига повишаване на вътрешната температура с 8-10 градуса през зимата и намаляване с 6-8 градуса през лятото. А това означава спестяване на до 50% от разходите за отопление и климатизация. Добре направената топлоизолация предпазва от негативни атмосферни външни влияния и не позволява появата на мухъл и конденз по стените. Така домът остава едно уютно и добре балансирано място за живот.
Допълнителните предимства при полагане на външната топлоизолация са значително удължаване живота на сградата, по-добър и завършен външен вид, постигане на шумоизолиращ ефект. И не на последно място повишаване на пазарната стойност на вече енергийно ефективния имот.

Вътрешна топлоизолация
Използването на вътрешна топлоизолация също е личен избор на собственика на жилището. Добрият резултат се постига с използването на качествени материали.

Няколко са факторите на какво трябва да се обърне внимание при избора на подходяща вътрешна изолация. На първо място тя трябва да бъде дишаща, т.е паропропусклива и да отвежда излишната влага навън. Това допринася за създаване на здравословен микроклимат в помещението и не позволява развитието на вредни организми. Не по-малко важно е изолационната система да бъде негорима, за да не застрашава живота и здравето на хората.
Изборът на външна или вътрешна топлоизолация трябва да бъде съобразен със спецификата на помещението и експлоатацията, съветват момчетата от „МОНЧА“ ЕООД.

Защо да изберете тях, за да направите дома си по-уютен и съвременен?
Защото предлагат професионално изпълнение в договорените срокове.
Защото работят само с качествени материали на утвърдени производители.
Защото техните цени са разумни и достъпни за всеки един клиент.
Защото за „МОНЧА“ ЕООД “гаранция за качество” не e просто израз.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия25 кв. м. за всеки плажуващ в Гърция, музиката и партитата край морето – забранени
Следваща статияДве деца загинаха при пожар във вилна зона край Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here