дом Общество За нарушения на изборите в Цани Гинчево сигналите се подават към Окръжна...

За нарушения на изборите в Цани Гинчево сигналите се подават към Окръжна прокуратура – Шумен и Районна прокуратура – Нови пазар

0
ДЯЛ

Шуменската окръжна прокуратура уведомява гражданите, че по време на предизборния и изборния ден в Районна прокуратура – Нови пазар и Окръжна прокуратура – Шумен, съгласно Указания относно организацията на работа и осъществяване на контрол за законосъобразност от ПРБ при провеждане на избори и референдуми, са определени дежурни звена, до които могат да се подават сигнали за нарушения и престъпления свързани с изборния процес, както следва:
За района на Районна прокуратура – гр. Нови пазар в деловодство,в сградата на Съдебната палата-гр.Нови пазар. Сигнали могат да се подават и на e-mail: np_clerk@sh.prb.bg.
Телефон за връзка на 07.10.2017г. и на 08.10.2017г. – 0537/ 22 472.
За Окръжна прокуратура – гр. Шумен, в деловодство на етаж трети в сградата на Съдебната палата-гр.Шумен. Сигнали могат да се подават и на e-mail: izbori@sh.prb.bg.
Телефони за връзка на 07.10.2017г. – 054/874 651 и на 08.10.2017г. – 054/874 652.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДоц. Юри Проданов: Няма законово основание за свикване на Общото събрание на университета
Следваща статияТъжна гледка: Бездомен шуменец на „гурбет“ в Родопите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here