дом Култура За малките историци: „Летен музей“ забавлява деца през седмицата

За малките историци: „Летен музей“ забавлява деца през седмицата

0
ДЯЛ

Инициативата „Летен музей“ продължава и през тази седмица с тематични занимания за децата в централната експозиция на Регионалния исторически музей – Шумен. За малките гости на културната организация отново са подготвени интересни и образователни занятия, съобщават от пресцентъра на Общината.
Всички занимания са от 10.00 часа до 12.00 часа, като предварителни записания не са необходими.
Ето и програмата на летния музей за седмицата:
7.08.18 г. (вторник) – „В тайните места на музея”;
8.08.18 г.(сряда) – „Приятелството между Шумен и Дебрецен”;
9.08.18 г. (четвъртък) – „Има ли животни в историческия музей“;
10.08.18 г. (петък) – „Българските народни носии и шевиците по тях“.
През следващата седмица, от вторник, 14 август, до събота, 18 август, са предвидени детски занимания по етнография в къщата-музей „Панайот Волов“ под надслов „От баба зная‘.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОт днес: При пътуване в чужбина ще получаваме SMS с телефонния номер на денонощната дежурна линия на МВнР
Следваща статияЗабраняват пушенето в пристройки на заведения

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here