дом Общество За жените с любов: Безплатни прегледи за рак на гърдата в...

За жените с любов: Безплатни прегледи за рак на гърдата в Шумен

0
ДЯЛ

В Шумен стартира кампания за безплатни профилактични прегледи за рак на гърдата. Инициативата е по съвместната програма „Бъди до мен“ на Фондация „Еднa от 8” и Avon.
Прегледите са предназначени за жени от 20 до 60-годишна възраст, които не са диагностицирани с рак на гърдата и не са бременни. Всички желаещи дами могат да си запишат час за преглед в Комплексен онкологичен център – Шумен или на телефон 0895 56 61 70. Записването е възможно до 10 ноември в часовете от 15.00 до 17.00 часа.
Желаещите да се прегледат ще попълнят анкета, с чиято информация ще бъде изготвена статистика в края на кампанията. Прегледите ще продължат през месец ноември и декември или до изчерпване на бройката. По програмата „Бъди до мен“ ще бъдат прегледани 318 жени в Благоевград, 300 жени в Хасково и 250 жени в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияSimple Strategies To Conserve the Surroundings
Следваща статияВъв Веселиново си спомнят: Желю беше най-добрият, всички преписвахме от него!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here