дом Криминале За денонощие: 12 сигнала за произшествия вдигнаха огнеборците на крак

За денонощие: 12 сигнала за произшествия вдигнаха огнеборците на крак

0
ДЯЛ

На 12 сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи в областта, съобщиха от полицията.
На 30 декември в 10.43 часа е приет сигнал за паднало дърво на ул.“Университетска“ в Шумен. Екип е пристигнал на място, нарязал и отстранил падналото дърво.
В 11.33 часа било съобщено, че се е запалил комин в жилищен блок на ул.“Владайско въстание“ в Шумен. Към адреса е насочен екип, който погасил пожара в комина с помощта на оцет. Материални загуби не са допуснати. Още един пожар в комин бил погасен в жилище на ул.“Илчо войвода“ вчера по обяд. В 12:25 часа е получено съобщение за пожар в комин в апартамент на ул.“Априлско въстание“ в Шумен. Пристигналият на място екип погасил пламъците в комина с оцетна киселина. В жилище на втори етаж поради високата температура в тялото на комина е установено, че е напукана около 2 кв.м. мазилка, и фаянсови плочки. До края на дежурството си дежурните екипи са посетили още четири адреса, на които са възникнали пожари в комините- в гр. Върбица, в кв. „Дивдядово“, на ул.“Стара планина“ и на ул.“Априлско въстание“ в Шумен. Ликвидирани са пожари в метален контейнер за смет в Нови пазар и в отпадъци в село Каспичан. Всички пожари са без материални загуби. Екипи са оказали съдействие за пренасяне на болна жена от дома й до екип на ЦСМП, било опесъчено и обезопасено пътното платно на ул.“Станционна“ след разлив на масло.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБлизо 12% спад на престъпността през 2019 година отчита полицията в Шумен (обзор)
Следваща статияСпипаха още един, ползвал ток без да плаща

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here